Wat is onze Fysische Vaattherapie?

Het microvaartstelsel bestaat uit miljoenen kleine haarvaatjes, wel tot 7 keer kleiner dan ons haar. Ons bloed stroomt door deze vaatjes niet vanzelf. Om die reden heeft ons lichaam een geniale oplossing voor de doorstroming. Een vasomotie proces kun je het beste vergelijken met het proces in onze darmen of een rups die voortbeweegt.

Als zorgadviseur behandel ik cliënten met de Fysische Vaattherapie die er voor zorgt dat deze rupsbeweging beter functioneert. Het blijkt namelijk dat bij veel mensen deze functie langzamer gaat, waardoor zuurstof minder snel wordt opgenomen en afvalstoffen minder snel worden afgevoerd. Net zoals een snelweg loopt deze vol wat ontstekingen in het lichaam bevordert.

De Fysische Vaattherapie geeft een extra ondersteuning in deze lichaamseigen techniek. Het helpt het lichaam om zijn eigen zelfherstellend vermogen te activeren. Door de therapie regelmatig toe te passen worden alle afvalstoffen steeds beter door het lichaam afgevoerd.

Om een goed resultaat te krijgen is het belangrijk dat deze therapie 6 tot 8 weken de tijd krijgt al zijn sommige mensen erg gevoelig en merken al na 2/3 keer goed resultaat terwijl anderen mensen een ander gezondheidsbeeld hebben en daardoor een langere periode nodig hebben om resultaat te boeken. Wat immers in jaren is opgebouwd kan niet in een korte tijd worden afgebroken.

Om een goed idee te krijgen een afbeelding van onze normale haarvatenMicro haarvaten - fysische vaattherapie

De micro haarvaten zitten in de witte ruimte tussen alle bloedvaten in. In totaal bestaat ons lichaam uit 74% mirco haarvaten. De medische wetenschap heeft deze kennis in verhouding nog maar kort en wij zijn erg blij dat er tegenwoordig steeds meer medische onderzoeken worden gedaan en officieel worden gepubliceerd over dit onderwerp.

Als zorgadviseur HilCare hebben wij alle vertrouwen in deze medische Fysische Vaattherapie. Wij spreken u graag en leggen uit aan de hand van onze eigen ervaringen wat deze therapie voor ons heeft gedaan.

Maak een vrijblijvende afspraak en ervaar de voordelen

Hartelijke groet,

Fons van Tongeren

Zorgadviseur Hilcare

2018-03-09T14:01:53+00:00