Doelgroep 2018-03-09T13:25:04+00:00

SPECIALE DOELGROEP

Ons doel is ouderen en volwassenen helpen op basis van natuurgeneeskundige principes. Hoe ouder je wordt hoe meer je merkt dat je lichaam je soms in de steek laat. Wij helpen je met een goed pakket aan mogelijkheden waardoor je meer energie krijgt en lichamelijk ongemakken worden verminderd waardoor je weer meer kunt. Wij helpen je door de bomen om het bos weer te zien.

Wanneer je ouder wordt merk je dat je lichaam je soms meer beperkingen geeft dan je lief is. Wij eten onvoldoende en de voedingstoffen zijn in ons eten in veel lagere doseringen aanwezig. Bewegen is voor iedereen goed maar wij merkten zelf dat het steeds moeilijker ging. Vanuit eigen ervaringen weten …

Actief bezig zijn in de maatschappij kent vele verschillende vormen. Wij wandelen graag omdat wij hebben gemerkt dat bewegen belangrijk is voor ons. Bewegingsvrijheid en daarmee een eigen niveau van fitheid geeft levensvreugde. Door het combineren van preventieve zorg en bewegen zorgen wij dat mensen beter in hun vel komen te zitten. Wil je een keer mee wandelen? Laat het ons dan weten.

Wij werken graag samen met de reguliere gezondheidszorg. De combinatie van bewezen aanvullende zorg en bijvoorbeeld fysiotherapie of andere vormen van therapie zorgt ervoor dat mensen sneller herstellen van blessures. Wil je meer weten over het pakket wat wij aanbieden neem dan contact op.

missie

VERANDER JE LEVEN VANDAAG

Jouw kwaliteit van leven kun je verbeteren door onze methode. Fysische Vaattherapie in combinatie met Bijzonder Gezond Water en aanvullende voeding verbeteren de bloedsomloop en het zelfherstellend vermogen van je lichaam.

PAKKET INFO
AFSPRAAK